Waar ga je werken?

Eneco België levert elektriciteit uit 100% hernieuwbare bronnen. Wat ons drijft? Een grote maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid. We willen een inspiratiebron zijn voor anderen door te laten zien dat een snelle transitie van fossiele naar duurzame energie technisch mogelijk en rendabel is. Eneco is succesvol omdat we innoveren en investeren. In technologie, maar zeker ook in mensen. Bij Eneco zien we wie je bent, wat je wil en wat je kan.

 

Jouw verantwoordelijkheden

 

·   Als Accounting & Tax Manager rapporteer je rechtstreeks aan de CFO.

·   Je overziet, managet en geeft richting aan de dagelijkse accounting activiteiten binnen de organisatie. Je volgt de interne processen nauw op en stuurt deze bij waar nodig. Je verzekert dat alle accounting activiteiten binnen je team met de nodige accuratesse en stiptheid worden behandeld en je bent verantwoordelijk voor tijdige maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen van de boekhouding. Je zorgt ervoor dat alle accounting transactiesystemen en procedures in overeenstemming zijn met de wetgeving, boekhoudprincipes en richtlijnen van de Eneco Groep.

·   Je bent de eindverantwoordelijke voor de tijdige en accurate opvolging van data en facturen in de algemene en analytische boekhouding.

·   Je verzekert stipt de boekhoudkundige verplichtingen (statutaire rapporteringen, belastings- en BTW aangiften, Intrastat, etc.).

·   Je staat in verbinding en stemt af met auditors en tax instanties. Je houdt toezicht op de aangifte van alle belasting- en heffingsverklaringen (BTW, vennootschapsbelasting, energiebelastingen en heffingen, etc.).

·   Je speelt een actieve rol in verwante projecten binnen de algemene boekhouding zoals op vlak van BTW. Daarnaast neem je actief deel aan fiscale projecten.

·   Je leidt een team van accounting professionals. Je behandelt alle personele kwesties, waaronder ontwikkeling en beoordeling van medewerkers en rekrutering van nieuwe medewerkers.

 

Wat verwachten wij van jou?

 

·   Je hebt een Bachelor in Accounting of een Master in Finance of gelijkwaardig door ervaring.

·   Je hebt minstens 7-10 jaar relevante werkervaring en een bewezen leidinggevende ervaring.

·   Kennis van de Belgische en internationale boekhoud- en taxwetgeving (IFRS en BE GAAP) is vereist.

·   Heb je een titel in IAB behaald? Dat is een grote plus!

·   Je hebt kennis van en een bewezen ervaring met transactie verwerkende en rapporteringssystemen.

·   Kennis van SAP FICO en SAP BPC is een grote plus.

·   Je spreekt vlot Nederlands, Frans en Engels.

·   Je hebt een analytisch denkvermogen.

·   Je bent ambitieus, je hebt een ondernemingsgeest en je bent klantgericht.

 

Wij bieden jou meer dan een loon.

 

Een vast arbeidscontract

We gaan voor een duurzame samenwerking. Je komt terecht in een aangename werkomgeving met een enthousiast en hecht team.

 

Een aantrekkelijke verloning & extralegale voordelen

Goed werk moet evengoed beloond worden. Bovenop jouw aantrekkelijk salaris krijg je extra leuke voordelen.

 

De nodige ondersteuning

Je staat er niet alleen voor bij Eneco. Hulp nodig? We geven jou de juiste tools, opleiding, … Alles wat nodig is om de uitdagingen aan te gaan.

 

Een prettige informele werkomgeving

Eén met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor ondernemerschap. De vele innovaties in de energiemarkt creëren nieuwe marktkansen.

 

Sollicitatieproces

 

Ben je overtuigd dat jij en Eneco een ideale match zijn? Dat staan we te popelen om jouw cv en motivatiebrief te ontvangen! Hoe lang de sollicitatieprocedure zal duren, hangt een beetje af van de functie. In ieder geval zijn wij een voorstander om je niet te lang te laten wachten op feedback. Wij willen snel schakelen.

 

.   Go to company website to apply   .

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
INTERESTING ARTICLES