BAM Belgium is op zoek naar een Senior Tax Manager op ons kantoor in Neder-over-Heembeek of in Sint-Truiden. Ben jij gespecialiseerd in fiscaliteit en wil je graag werken voor één van de belangrijkste spelers in de Belgische bouwsector? Lees dan zeker verder!

Wat ga je doen?

·   Je staat in voor de opvolging en de toepassing van de fiscale wetgeving en het in kaart brengen van de implicaties hiervan op de groep binnen België. Dit omvat de domeinen van vennootschapsbelasting, BTW, taksen en voorheffingen.

·   Je formuleert proactieve beleidsvoorstellen m.b.t. de fiscale situatie van de groep.

·   Je verleent proactief en concreet fiscaal advies in dossiers of projecten waarin BAM Belgium en haar dochterbedrijven bij betrokken zijn.

·   Je waarborgt de volledigheid en accuraatheid van de berekening en aangifte van de vennootschapsbelasting van de diverse entiteiten binnen onze groep.

·   Je onderhoudt contacten met de belastinginspectie en de fiscale administraties. Je beheert de fiscale controles.

·   Je doet de opvolging van de verschillende taks aangiftes zodat deze tijdig en accuraat gebeuren.

·   Je hebt een brede interesse binnen het domein van fiscaliteit. 

 

Wie zoeken wij?

·   Je behaalde een master in de rechten of economie met bijkomende specialisatie fiscaliteit.

·   Je hebt bij voorkeur minimum 5 jaar ervaring. Ervaring binnen de bouwsector is een plus.

·   Je hebt een doorgedreven kennis en interesse voor fiscaliteit in al zijn aspecten en staat open voor constante bijscholing waarin je zelf ook een actieve rol speelt.

·   Je bent in staat je te verdiepen in een bepaalde problematiek, maar er tegelijkertijd ook afstand van te nemen zodat je ook de bredere context ziet.

·   Je bent een  stressbestendige zelfstarter met zin voor verantwoordelijkheid, die ruime opdrachten kan vertalen naar een plan van aanpak met concrete acties.

·   Je draagt open overleg hoog in het vaandel (teamspeler) om zo tot een verrijkte en gedragen visie te komen.

·   Je verdedigt je standpunten op een constructieve wijze, en slaagt erin anderen te overtuigen en te enthousiasmeren.

·   Je bent goed drietalig Nederlands / Frans / Engels

 

Wat bieden wij?

BAM Belgium biedt u een uitdagende, uitgebreide en afwisselende job met ruimte voor het nemen van initiatief en verantwoordelijkheden in een leuke werkomgeving
Naast een aantrekkelijk salaris met een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen, bieden wij ook de mogelijkheid om je permanent bij te scholen.
Natuurlijk krijg je de nodige ondersteuning en kan je rekenen op een goede begeleiding en opvolging om je verder te ontwikkelen.

 

Over ons

BAM Belgium nv maakt deel uit van de Royal BAM Group, één van de belangrijkste spelers in de Belgische bouwsector.
Voor BAM Belgium nv en haar onderliggende dochtermaatschappijen (o.a. BAM Contractors, Interbuild en Galère) zijn wij op zoek naar een Senior Tax Manager om onze financiële / legal afdeling te versterken. Dit kan vanuit ons kantoor in Neder-over-Heembeek of in Sint-Truiden.

 

 

 

.   Go to company website to apply   .

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
INTERESTING ARTICLES