Organisatie

Mollywood is een dochtervennootschap van de Galaxy Studios Group. Gelegen in het hartje van de Kempen te midden van bossen en natuur, ligt onze studio die al 35 jaar een referentie is voor de entertainmentsector. Het bedrijf wordt gedreven door een ongeëvenaarde passie voor film, muziek en podiumkunsten en ondersteunt producties over de hele lijn. Mollywood ontfermt zich over de financiële kant van het creatieve proces en is gespecialiseerd in het Belgische Tax Shelter systeem. We begeleiden producenten van A tot Z in het financiële proces, we zorgen voor een feilloze administratieve verwerking en besteden enorm veel energie aan de zakelijke en persoonlijke relatie met onze investeerders.

 

Functie (Voltijds of deeltijds)

Je bent verantwoordelijk voor een portefeuille van tax shelter investeerders in heel Vlaanderen met een focus op de provincies Limburg en Antwerpen. Vertrekkende van het bestaande klantenbestand neem je initiatief om nieuwe investeerders aan te trekken en bouw je een lange termijn relatie met hen op. Producties rekenen op ons engagement om tax shelter geld te verzamelen, iets wat jij op een heel toegewijde manier realiseert. Je wordt hierin ondersteund door het bestaande Mollywood team, maar ook door de hele Galaxy Studios Group. Dit moet helpen om presentaties, events, … te organiseren om je bereik zo groot mogelijk te maken. Je bent bereid tot occasioneel avond- en weekendwerk (netwerkevents, klantbezoeken, …)

 

Profiel

Je hebt een passie voor film, TV, muziek en podiumkunsten. Je genoot een hogere opleiding en hebt reeds enkele jaren ervaring in een commerciële functie. Je bent resultaatgericht en hebt een stevige interesse in de bedrijfswereld. Je voelt je thuis in de ondernemerswereld en hebt voldoende vertrouwen en kennis om bedrijfsleiders en/of CFO’s te adviseren. Je bent thuis in de fiscaliteit voor bedrijven en beheerst de tax shelter wetgeving en toepassingen. Je bent communicatief, zowel gesproken als geschreven. Je bent Nederlandstalig. Je bent vlot met ICT (Word, Excel, Gmail, …).

 

Aanbod

Je voegt je bij een ervaren team van tax shelter specialisten die samen met de rest van het bedrijf voor jou een aangename werkomgeving creëren. Je krijgt een marktconform salarispakket aangevuld met extralegale voordelen. In onderling overleg kan je plaatsonafhankelijk werken om een perfecte work-life balance na te streven. Een samenwerking op zelfstandige basis is bespreekbaar. Je bent welkom om zo snel mogelijk van start te gaan.

 

 

.   Go to company website to apply   .

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
INTERESTING ARTICLES