Tax Specialist til Blue Water Shipping

Blue Water Shippings Finansafdeling er godt i gang med at implementere en ny Finans strategi, der sikrer og understøtter Blue Water koncernens overordnede strategier.

Som Tax Specialist favner dit ansvarsområde,  på tværs af koncernens selskaber, en lang række opgaver vedrørende direkte og indirekte skatter. Du ønsker at blive specialisten og en naturlig ”go to person”, i forbindelse med skattemæssige problemstillinger.

 

Jobbet og din rolle

Som Tax Specialist vil du bl.a. arbejde med følgende opgaver:

·   Skatteplanlægning og strategi

·   Skattemæssig rapportering

·   Skattemæssige politikker og guidelines

·   Transfer Pricing og CbC rapportering

·   Kontrol af skattefølsomme transaktioner

·   Indirekte skatter

 

Din personlighed er vigtig for os

Du har erfaring fra en lignende stilling i en international organisation, eller fra et større revisionsfirma. Du interesserer dig for detaljen og holder dig ajour på ny viden, i de lande koncernen opererer. Du er objektiv og værner om koncernens politikker og kontrolmiljø. Du agerer proaktivt, og sikrer at koncernens skattemæssige dispositioner overholder lovgivning.
Du har en relevant teoretisk uddannelse, forstår dig på skattelovgivning, og du kommunikerer ubesværet på engelsk.

 

Det kan du forvente af os

Blue Water Shipping er en dynamisk virksomhed, hvor beslutninger træffes hurtigt. Vi er en uformel arbejdsplads, med gode værdier, og et stærkt sammenhold.

Der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling, og med ca. 50 kollegaer i Finansafdelingen har vi et højt fagligt miljø. Med 1.800 kolleger fordelt i hele Verden, bliver du en del af et særdeles internationalt miljø. Rejseaktivitet kan forekomme.

 

 

.   Go to company website to apply   .

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
INTERESTING ARTICLES