De Tax Compliance & Reporting Specialist is een zelfstandige rol waarin jij de organisatie adviseert op het gebied van belastingverplichtingen voor het hoofdkantoor in Nederland als ook voor de buitenlandse branches in België, Frankrijk, Italië en Spanje. Heb jij uitgebreide ervaring op het gebied van belastingen en de regelgeving? Spreekt de financiële sector jou aan? Dan willen wij graag met jou kennismaken!

Voor onze afdeling Finance & Control zijn we op zoek naar een ervaren Tax Compliance & Reporting Specialist. Samen met jouw collega's van de groep Reporting zorg je ervoor dat BinckBank voldoet aan alle externe rapportages waarbij jij je vooral richt op de Nederlandse en internationale belastingverplichtingen. In deze brede tax compliance rol ondersteun je de organisatie op het gebied van belastingverplichtingen voor het hoofdkantoor in Nederland als ook voor de buitenlandse branches in België, Frankrijk, Italië en Spanje. Hierbij ben je vooral gericht op het voldoen van de belangrijkste fiscale verplichtingen, zoals vennootschapsbelasting, transfer pricing, BTW en belastingen waar Binck als inhoudingsplichtige fungeert. Een baan waar je samenwerkt met collega's van Finance & Control en zeker ook met de business in zowel Nederland als de buitenlanden. Maar het belangrijkste is dat jij je thuis voelt in een omgeving van belastingen en regelgeving en deze kan combineren met de brokerage en asset management diensten die Binck Bank aanbiedt.

De werkzaamheden

Als Tax Compliance & Reporting Specialist ben je verantwoordelijk voor:

-    Een aandeel leveren in het implementeren van het 'tax governance framework' in de organisatie, hierbij ondersteuning biedend aan de 1ste lijn die instaat voor de praktische inrichting van het raamwerk voor belastingen waar BinckBank als inhoudingsplichtige fungeert;

-    Het toezicht op de naleving van het 'tax governance framework' als 2e lijn, naleving voor het werken volgens de fiscale wet- en regelgeving en het bijhouden van veranderingen en ontwikkelingen op dit vlak;

-    Het verzorgen van relevante documentatie, uitwerken van stellingname bij het verwerken van belastingen en correspondentie met belastingdiensten;

-    Het toezicht houden op, assisteren bij en verzorgen van de invulling van de binnen- en buitenlandse belastingaangiftes;

-    het verzamelen van fiscale gegevens voor fiscale rapportages en het bijwerken van de belastinggegevens.

-    Fiscale advisering/ondersteuning bij nieuwe producten en invoering nieuwe wetgeving

 

Wij vragen

Graag zien wij dat je als Tax Compliance & Reporting Specialist aansluit bij de volgende eisen:

·   HBO/WO werk- en denkniveau met meer dan 5 jaar relevante werkervaring

·   Brede kennis van fiscaliteit (met name BTW, beursbelastingen en VPB)

·   Kennis van fiscaliteit in België, Frankrijk en Italië is een belangrijke pre.

·   Kennis van IFRS belastingverslaggeving en NL GAAP belastingverslaggeving

·   In staat goed te documenteren;

·   Kritisch, vasthoudend en communicatief vaardig;

·   Vaktechnisch goede beheersing van Engelse taal (Frans en Italiaans is een pre), zowel mondeling als schriftelijk;

·   Pro-actief, stressbestendig en resultaatgericht.

 

Aanbod

BinckBank zorgt voor een goed salaris plus een discretionaire bonus, naast een premievrij pensioen, 27 vakantiedagen en een enorm aanbod aan opleidingen. Je werkt in een prachtig modern kantoor met uitzicht op de Zuidas, vlak naast het NS Station RAI, met een bedrijfskantine waar dagelijks de heerlijkste en gezonde gerechten voor je worden klaargemaakt. Maar naast lekker eten denken we ook aan jouw conditie: gratis sporten (bootcampen, kickboksen, fietsen, hardlopen, yoga) met de BootCamp club, en gesponsord fitnessen. En natuurlijk: de vrijdagmiddagborrel met gratis hapjes en drankjes in onze bar (met pooltafel, dartbord en dakterras).

 

Solliciteren

Wil je reageren, dan ontvangen wij graag via "Online Solliciteren" jouw CV en een korte motivatie, waarbij je aangeeft waarom deze functie helemaal bij jou past! 

 

BinckBank

BinckBank, opgericht in 2000, is een onafhankelijke online bank voor beleggers. Een organisatie die past bij deze tijd door middels een volledige webbased programma beleggers de ruimte te geven hun eigen, onafhankelijke keuzes te maken.

 

Wij hebben de ambitie de grootste online bank voor beleggers van Europa te worden. Nu al zijn we de nummer één online bank voor beleggers in Nederland en België. En met onze sterk groeiende activiteiten in België, Frankrijk, Italië en Spanje zijn we hard op weg om ons doel te bereiken.

 

Wij zijn trots op wie we zijn; gedreven, down-to-earth en nuchter. We willen uitgedaagd worden, ons ontwikkelen en uiteindelijk de beste zijn. Wij zijn altijd bereid een stap extra te zetten, voor elkaar en voor onze klanten. Want we willen blijven verbazen met onze goede service en uitstekende producten.

 

.   Go to company website to apply   .

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
INTERESTING ARTICLES