Zoek jij een stage waarbij je wordt uitgedaagd het beste uit jezelf te halen en waarin je de mogelijkheid krijgt jezelf te onderscheiden? Wil jij ervaring opdoen binnen een van de grootste dienstverleners voor pensioenfondsen en verzekeraars in Nederland? Wij jij je verdiepen in de internationale wereld van Tax en ben jij een echte ‘go-getter’? Dan is stage lopen bij de afdeling Tax Services van KAS BANK echt iets voor jou!

Functie omschrijving

Wij zijn binnen de afdeling Tax Services op zoek naar een leergierige en enthousiaste stagiair per februari 2018. De groep Tax Services is verantwoordelijke voor (gedeeltelijke) vrijstelling of terugvordering van dividend- en couponbelastingen voor cliënten. Leidraad voor het terugvorderen van deze belasting, zijn de belastingverdragen die de diverse landen onderling met elkaar hebben gesloten. Tax Services biedt in meer dan 35 landen diensten aan meer dan 500 klanten.

 

Als stagiair zal je in een groot deel van de dagelijkse werkzaamheden meedraaien, naar gelang hoe snel jij jezelf ontwikkelt. De kerntaken zullen in het begin in ieder geval bestaan uit de volgende werkzaamheden:

·   Je controleert of cliëntendossiers tijdig, volledig en correct zijn vastgelegd en je verzorgt de aanvulling van de ontbrekende documentatie om zo terugvorderingen in te kunnen dienen

·   Je verstuurt breakdowns om klanten direct aan de bron vrij te stellen

·   Meewerken om de rapportages voor klanten te genereren

·   Je onderhoudt contacten met correspondentenbanken en/ of (buitenlandse) belastingdiensten

 

Functie eisen

Een geschikte kandidaat voor deze functie voldoet aan onderstaand profiel:

·   Je volgt een HBO-opleiding in een bedrijfseconomische of fiscale richting

·   Je hebt snel overzicht over het werk en de werkinhoud en weet van aanpakken

·   Je bent een teamplayer maar kan ook zelfstandig zaken goed op pakken

·   Je bent initiatiefrijk, nieuwsgierig en je durft vragen te stellen

·   Je hebt affiniteit met de financiële wereld en beheerst de Engelse taal goed in zowel woord als geschrift

 

Bedrijfsinformatie

KAS BANK is een Europese specialist voor de bewaarneming en administratie van effecten en hoogwaardige risico- en rapportagediensten. Wij richten ons volledig op effecten-dienstverlening aan professionele beleggers in de pensioen- en effectenwereld. Onze strategie en dienstverlening zijn gebaseerd op duidelijke principes over de rol en werkwijze van custodians in de financiële markten. Integriteit, transparantie en onafhankelijkheid zijn belangrijke waarden voor onze bank, net als risicomijdend gedrag en een laag risicoprofiel. KAS BANK is gevestigd in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Wereldwijd bedienen wij meer dan 90 markten. KAS BANK is genoteerd op Euronext Amsterdam.

 

Arbeidsvoorwaarden

KAS BANK biedt jou een leuke en leerzame stage met uitstekende begeleiding. Verder is er de mogelijkheid om ervaring op te doen in het financiële vakgebied en kom je in aanraking met de diversiteit die de financiële wereld te bieden heeft.

 

.   Go to company website to apply   .

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
INTERESTING ARTICLES