Referentiecode:  JRQ$443-48704

Dienstverband

(Fulltime 38 uur per week)

Als ‘Medewerker Indirect Tax Compliance’ binnen de Group Tax afdeling ben je verantwoordelijk voor het doorlichten en aanvullen van master data en het voorbereiden van verschillende aangiften voor productbelastingen. Dit doe je zowel voor binnenlandse als buitenlandse entiteiten van Action.

 

Wat je dagelijks gaat doen

Jij zal onderdeel uitmaken van Group Tax binnen Action Service & Distributie B.V. Group Tax is verantwoordelijk voor alle indirecte belastingen in de 7 landen waar Action actief is.

 

Een van jouw hoofdtaken is het doorlichten en aanvullen van onze master data voor alle product gerelateerde belastingen. Aangezien Action 150 nieuwe producten per week introduceert, is het een uitdaging om de productdata van al deze artikelen te analyseren. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het voorbereiden en indienen van alle aangiften van diverse indirecte belasting. Dit doe je samen met twee andere collega’s van Group Tax. Voorbeelden van  productbelastingen waar je de aangiften van zal voorbereiden zijn: belastingen/heffingen op verpakkingen, koffie, frisdrank en batterijen.

 

Naast dat je verschillende rapportages en overzichten (voornamelijk in Excel) voorbereidt, word je ook betrokken bij verschillende (jaarlijkse) audits van de (belasting)autoriteiten van de betreffende landen.

 

Wat kenmerkt een medewerker Indirect Tax Compliance bij Action

Als medewerker Indirect Tax Compliance ben je een proactieve, flexibele teamspeler met sterke analytische vaardigheden. Jij weet hoe het er aan toe gaat in een organisatie, je bent gewend aan het werken met deadlines en hebt een probleemoplossende manier van denken. Dit allemaal tezamen met goede communicatievaardigheden.

 

En verder:

·   Een financiële bachelor zoals accounting, fiscale economie/rechten, bedrijfskunde of een MBO opleiding met tenminste 2 jaar financiële ervaring.

·   Goede kennis van Excel, ervaring met SAP is een pre

·   Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits, Frans en/of Pools is een pre.

·   Affiniteit met belastingen

 

Dit bieden wij jou als medewerker Indirect Tax Compliance

Arbeidsvoorwaarden

·   Marktconform salaris gebaseerd op een 38-urige werkweek

·   15% personeelskorting op aankopen bij Action

 

Persoonlijke groei

We openen wekelijks nieuwe filialen in binnen en buitenland. Door deze snelle groei verwachten wij dat Group Tax nog verder zal uitbreiden, dit zorgt er voor dat jij ook voldoende kansen krijgt om mee te groeien. Daarnaast brengt deze groei ook een aantal uitdagingen mee voor jouw nieuwe rol. Met een ondernemende en proactieve houding kan je bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze afdeling en aan jouw eigen ontwikkeling.

 

Vragen?

Wil jij mee helpen bouwen aan de toekomst van een van de beste en snelst groeiende non-food discounter van Europa? Solliciteer nu door jouw CV en motivatie brief in te sturen via ons online sollicitatie formulier. Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek.

 

Werken op het hoofdkantoor

Op slechts 3 kwartier filevrij rijden vanaf Amsterdam vind je ons internationale hoofdkantoor. “The place to be” als je onderdeel wil uitmaken van een succesvol, sterk en internationaal merk. Van oudsher zijn we een efficiënte organisatie met een relatief klein en slagvaardig hoofdkantoor. Door onze groei ambities en de wens onze organisatie blijvend te professionaliseren bieden wij echter zeer uiteenlopende functies voor professionals met,- of zonder retail ervaring.

 

.   Go to company website to apply   .

 

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
INTERESTING ARTICLES