In principe brengt ITP Tax Talent Search (Hierna: ITP) een eenmalige fee op basis van het No Cure, No Pay principe in rekening voor de door haar geleverde werving en selectie diensten. Deze fee wordt door de klant verschuldigd op het moment dat de klant een door ITP bij haar geïntroduceerde/voorgedragen kandidaat in dienst neemt. In het geval dat ITP geen geschikte kandidaat voor de invulling van de positie kan vinden wordt er dus niets aan de klant in rekening gebracht.

De voornoemde eenmalige werving en selectie fee wordt berekend op basis van een percentage van het fulltime bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld. Dat betekent dus dat de fee voor elk contract anders is. Afhankelijk van de functie die ingevuld moet worden bedraagt de fee die ITP in rekening zal brengen in principe tussen de 15 en 20% van het fulltime bruto jaarsalaris, inclusief vakantiegeld. Voor bepaalde functies, of ingeval ITP gevraagd wordt meerdere posities in te vullen, kan afgesproken worden dat een ander percentage of een andere facturatiemethode wordt toegepast.

Uiteraard kan op uw verzoek ook een andere methode van berekening van de werving en selectie fee worden afgesproken.

Mocht u de mogelijkheden willen bespreken, aarzel dan niet telefonisch contact op te nemen met Małgorzata Gergelewicz via +31(0)651164938.

 

 

 

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
INTERESTING ARTICLES